Ünlü sevgililer kayak tatilinde

Ünlülerin kayak tatili için ilk tercih ettiği yerlerden biri olan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ı ağırladı.

Ünlü sevgililer kayak tatilinde

Kartalkaya'da kayak tatilinin en gözde mekanı olan Kartalkaya Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort ve Dorukkaya Ski & Mountain Resort, geçen hafta yine cemiyet ve is hayatının ünlü isimlerini agırladı. Kartalkaya'da kayak yapan ünlüler arasında, ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile sevgilisi Berk Suyabatmaz da vardı. Ünlü çift, Kaya Palazzo'da konaklayıp pistlerinde kayagın keyfini çıkardı. Bu arada Burcu Esmersoy, snowboard eğitimi de aldı. Kayak hocası eşliğinde snowboard yapmayı öğrenen ünlü sunucu, zaman zaman dengesini kaybedip düştü. Hemen her sene Kartalkaya'ya kayak yapmaya gelen Berk Suyabatmaz ise kayak yapmayı tercih etti. Suyabatmaz yaptığı slalomlarla dikkat çekti. Sevgililer, kayak sonrası Drop Longe Cafe'de yapılan happy hour partisinde bas basa eğlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.