Askerlerimizi unutmadı

Ünlü futbolcu Arda Turan, Türk Kızılay'ı ve Altınbaş Üniversitesi öğrencileriyle düzenlenen kampanya kapsamında Afrin'deki askerlerimiz için kan bağışında bulundu.

Askerlerimizi unutmadı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Arda Turan, Türk Kızılay'ı ve Altınbaş Üniversitesi öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği kampanyada Afrin'deki askerler için kan bağışında bulundu. Altınbaş Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe, Arda Turan, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş katıldı. Arda Turan, "Askerlerimizin yaptıklarının yanında bizim yaptıklarımız hiçbir şey. Altınbaş Üniversitesi'ne, rektörümüze ve Ali Ağabey'e teşekkür ediyorum. Öğrenci kulübüne de bu güzel duyarlılıkları için teşekkür ederim. Ordumuz şanlı bir mücadele veriyor. Askerlerimiz orada. Biz de onlara dualarımızla, elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.