Dünyaca ünlü tasarımcıdan yeni koleksiyon

Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Lorraine Schwartz, yeni koleksiyonu 'The Eye Bangle'i geçtiğimiz hafta Hollywodd'a tanıttı. Tanıtıma dünyaca ünlü yıldızlar akım etti.

Dünyaca ünlü tasarımcıdan yeni koleksiyon

Bade ÇAKAR

Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Lorraine Schwartz, geçtiğimiz hafta Hollywood'da bulunan Delilah Restaurant'ta yeni koleksiyon tanıtımını gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği ve birbirinden değerli tasarımlarıyla tanınan Schwartz'ın yeni koleksiyon davetine ilgi büyük oldu. Sofia Vergara, Blake Lively, Alessandra Ambrosio gibi ünlü isimler, yakın dostları olan Schwartz'ı bu özel gününde yalnız bırakmadı. Konuklar, şıklıklarıyla dikkat çekerken, yeni tasarımları da stillerinde kullanmayı ihmal etmedi. Lorraine Schwartz'ın nazar boncuğundan ilham aldığı yeni koleksiyonu, karnaval dansçıları eşliğinde tanıtıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.