Kapılarını özel davetle açtı

UKA Life Şirketler Grubu, yeni markalarını geçtiğimiz hafta düzenledikleri özel bir davetle tanıttı. Tanıtım davetine, cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Kapılarını özel davetle açtı

UKA Life Şirketler Grubu'nun yeni mekanı Louie İstanbul, Uğur Karabayır'ın ev sahipliğinde dünya mutfağından oluşan eşsiz lezzetlerini cemiyet hayatının seçkin simalarının katıldığı çok özel bir davet ile tanıttı. Akasya AVM'de yer alan mekandaki özel geceyi Azizoğlu Halkla İlişkiler organize etti. Kokteylin ardından konuklar masalarına oturdular. Davetliler, canlı müzik performansı eşliğinde sunulan, Akdeniz etkilerinin ön planda olduğu, dünya mutfağının özel örneklerini çok beğendi. Davete katılan konuklardan Gülbin Simitçioğlu ise İtalyan misafiri Sitella Kanellopoulou'na sürpriz yaparak özel olarak yaptırdığı pasta ile doğum gününü kutladı. Konuklar hep beraber bu güzel geceyi toplu fotoğraf çektirerek de ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.