Kış sezonuna keyifli kapanış

Gözde kayak merkezlerinden Palandöken’de bulunan Sway Hotels geçtiğimiz hafta sonu kış sezonunu kapattı. Kapanışta ünlü isimler bir araya geldi.

Kış sezonuna keyifli kapanış

İlkbahar'a adım attığımız şu günlerde kış sporunun gözde kayak merkezlerinden Palandöken'de Türk Telekom Prime, 'End of Winter' etkinliği ile Palandöken'in gözdesi Sway Hotels'de muhteşem bir kış sezonu eğlencesiyle kapanışı yaptı. Kayak sporunun son günlerinde Whiz Experience Designers tarafından gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda ünlü isim katıldı. Türk Telekom Muud Sahnesi'nde ilk gece Zeynep Bastık'ın muhteşem performansı, gala gecesinde Eser Yenenler'in #tbt show'u ile eğlence doruğa çıktı. DJ David Şaboy ve Percussion Tai gecenin ilerleyen saatlerinde tempoyu iyice yükselterek 'End of Winter' misafirlerine unutulmaz anlar yaşatarak, bu sezonluk kış partilerine veda etti. Bu muhteşem organizasyonda misafirlere kayak sporu yanı sıra Mercedes-Benz'in konfor ve yüksek performansı bir araya getiren Premium Pick-up aracı X Class'in keyifli aktiviteleri ve test sürüşleriyle renklendirdiği etkinlikte spor, eğlence ve çok özel deneyimler yaşandı. Vinyasa Yoga'dan, cilt bakımlarına, parfüm ve kokteyl workshop'larından, trambolin egzersizlerine kadar sayısız keyifli aktiviteyle katılımcılar dopdolu bir hafta sonu geçirdiler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.