Yeni projelerin tanıtımı yapıldı

Ünlü bir gayrimenkul firması, Etiler'de hayata geçireceği iki yeni projenin lansmanını geçtiğimiz hafta ünlü isimlerin katıldığı, Ali Poyrazoğlu'nun anlatımı ile gerçekleştirdi.

Yeni projelerin tanıtımı yapıldı

Tamer TURAN

Kent merkezinde gerçekleştirdiği tüm projelerinde lüks ve güvenli yaşam alanları yaratma misyonuyla çalışmalarını sürdüren Ram GMY, Etiler'de yapacağı 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projenin lansmanını Etiler Sunset Grill & Bar'da gerçekleştirdi. Seçkin davetlilerin katıldığı davet, Ali Poyrazoğlu'nun 'MaaNaa' için yapmış olduğu marka hikayesi anlatısıyla başladı. 'MaaNaa'nın marka doğuş hikayesini, logoda bulunan 4 renkteki kapıların anlam ve felsefesini, bu felsefenin yapılara nasıl yansıdığını anlatan Poyrazoğlu'nun ardından Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda'nın kısa bilgilendirmesi ile projeler tanıtıldı. Didem Bağrıaçık, Levent Erden, Şah Yaycı, Jülide Ateş, Harun Erdenay, Aytek Şermet, Ezra Çetin, Ece Vahapoğlu ve Özlem Kaymaz'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismin katılımı ile gerçekleşen yemekli davette renkli ve keyifli anlar yaşandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.