Eğitime destek için buluştular

İş, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda Boğaziçi Üniversitesi mezunu ve dostu, Boğaziçi Üniversite'sine destek amacıyla düzenlenen yardım gecesinde bir araya geldi.

Eğitime destek için buluştular

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Boğaziçi Üniversitesi Vakfı'nın (BÜVAK) 40. yılının da kutlandığı gecede, başarılı ve gereksinimi olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine burs ve dünya çapında öncü araştırmalar yapan BÜ akademisyenlerine araştırma teşvik fonlarına 2 milyon 299 bin TL'lik destek aktarıldı. Bağışlar, öğrenci bursları ve araştırmacılara teşvik olarak kullanılacak. Geleneksel gecenin bu yılki Onur Konuğu, TÜSİAD eski başkanlarından ve BÜVAK Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Erkut Yücaoğlu oldu. Yine bir Boğaziçili olan, ekranların sevilen yüzü Jülide Ateş'in sunuculuğunu üstlendiği baloda, Emir Ersoy ve Orkestrası ile beraber tanınmış müzisyen Keremcem sahne aldı. Bağış müzayedesini ise Turgay Artam yönetti

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.