Güzellik ödülleri dağıtıldı

Ünlü bir güzellik ve kişisel bakım mağaza zincirinin verdiği güzellik ödülleri sahiplerini buldu. Törende cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler bir araya geldi.

Güzellik ödülleri dağıtıldı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türkiye'de güzellik ve kişisel bakım perakendeciliğinde birçok ilke imza atan Watsons, dördüncüsünü gerçekleştirdiği 'Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin 'en iyilerini' ödüllendirdi. Raffles Istanbul'da gerçekleşen gecenin ev sahipliğini Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş üstlenirken, törenin sunuculuğunu yapan Defne Samyeli, sergilediği 'All That Jazz' dans performansı ile geceye damga vurdu. Ödül töreni boyunca gerçekleşen şovlar, davetlilere eğlenceli anlar yaşatırken alternatif müziğin sevilen ismi Jabbar da gecede sahne aldı. Gecede güzellikleri ve zarafetleri ile dikkat çeken sanat ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri de 5 farklı kategoride ödüllendirildi. Burcu Kıratlı 'En Güzel Saç Ödülü', Burcu Esmersoy 'En Güzel Göz Ödülü', Ayşe Tolga 'Sağlıklı Yaşam Ödülü', Sinem Güven 'En Güzel El Ödülü' ve Ayşe Arman da 'En Güzel Kalp Ödülü'nün sahibi oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.