Ünlü tasarımcıdan özel koleksiyon

Ünlü Türk moda tasarımcısı İpekyol'un, başarılı tasarımcısı Özgür Masur ile ortak olarak hazırladığı gece koleksiyonun tanıtım davetine ünlü isimler katıldı.

Ünlü tasarımcıdan özel koleksiyon

Melih TÜRK

Özgür Masur'un Türk tekstil sektörünün önde gelen markalarından İpekyol için hazırladığı gece koleksiyonunun tanıtımına, cemiyet hayatının ünlü isimleri ve Masur'un yakın arkadaşları katıldı. Özgür Masur ve İpekyol tasarım ekibi tarafından hazırlanan 30 farklı modelden oluşan Özgür Masur for Ipekyol koleksiyonu, Pilevneli Galeri'de Özgür Masur ve İpekyol Kreatif Direktörü Hilal Şendur'un ev sahipliğinde düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Ünlü tasarımcının yakın arkadaşları tanıtıma katılarak hem Masur'un yeni koleksiyon heyecanına ortak oldu, hem de modelleri yakından inceledi. 11 Nisan itibariyle satışa sunulacak olan Özgür Masur for Ipekyol koleksiyonu davetliler çok beğendi. Özgür Masur for Ipekyol koleksiyonu, iki parçalı kombinlerden tekil parçalara 30 zamansız parçadan oluşuyor. Özgür Masur kadınının imzası haline gelen göz alıcı çiçek işlemeleri, fiyonklar ve beklenmedik detaylar ile zenginleşen koleksiyon, mezuniyetten düğünlere tüm özel davetler için zarif ve iddialı seçenekler sunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.