'Lezzet Hikayeleri' için buluştular

Peynir uzmanı Ekinci'nin 60. yılına özel hazırladığı 'Lezzet Hikayeleri' adlı kitabın tanıtımı özel bir davetle gerçekleşti. Tanıtım davetine, cemiyet hayatından ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

'Lezzet Hikayeleri' için buluştular

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türkiye'nin peynir uzmanı Ekici'nin 60'ıncı yılında çıktığı 'Lezzet Hikayeleri' yolculuğu, kitabına kavuştu. Saklı kalmış lezzetleri, ziyaret edilen şehirlerin hikayeleri ve peynirle harmanlanan yepyeni tariflerin yer aldığı kitap, cemiyet dünyasından Feryal Gülman, Bahar Şer, Ayşe Kucuroğlu, Zeynep Üstünel, Zeynep Yılmaz, Hande Acar ve Burcu Ziyal gibi ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen özel bir etkinlikle tanıtıldı. Feriye Palace'ta düzenlenen davette 'Lezzet Hikayeleri' kitabı hakkında konuşan Ekici Pazarlama Direktörü Elçin Ekici Öztürk; "Saklı kalmış lezzetleri gün yüzüne çıkarmak, Anadolu'nun bereketinden ilham alan şehirlerin hikayelerini ve zengin mutfak kültürünü peynirli lezzetlerle harmanlamak çok heyecan verici bir deneyim oldu" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.