Podyumda renklerin dansı

Ünlü bir giyim markası, başarılı moda tasarımcı Cengiz Abazoğlu ile ortaklaşa hazırladığı ‘Color Fest’ koleksiyonunu görkemli bir defileyle tanıttı.

Podyumda renklerin dansı

Melih TÜRK

Cengiz Abazoğlu, adL için hazırladığı 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonu 'Color Fest'u, Çırağan Sarayı'nda görücüye çıkardı. Defileyi, cemiyet ve moda dünyasından çok sayıda ünlü isim izledi. Defile öncesi konuklar kokteylde ağırlandı ve ardından özel olarak dekore edilen salona alındılar. Uğurhan Akdeniz Set&Show direktörlüğünde, Avrupa şampiyonu extreme sporcularının şov performansı ile başlayan adL+Cengiz Abazoğlu defilesinde, renklerin dansı izleyenleri etkisi altında bıraktı. Ünlü modeller Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Azra Akın yeni koleksiyonu başarıyla tanıttı. 'Color Fest' izleyenlerden büyük alkış aldı. Ünlü modacı Abazoğlu, "İlham aldığımız renklerin, ruh haline etkisini ve insanların yaşam stillerine nasıl yansıdığını biliyoruz. Biz de bu sezon renkli ve farklı birçok kadın hayal ettik. Doğanın güzel renklerini, dinamizmi şehir hayatına yorumladım" dedi. adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık, "Her sezon farklı heyecanlar yaşadığımız çalışma süresince, renklerin enerjisi bizi yine güzel yerlere getirdi" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.