Fransız yemekleri için Sarayda buluştular

Fransız mutfağından özgün lezzetlerin sunulduğu ‘Good France’ etkinliği, iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sarayı'nda yapıldı.

Fransız yemekleri için Sarayda buluştular

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Fransız mutfağının UNESCO tarafından 'Dünya Kültür Mirası' listesine dahil edilmesiyle, 2015'ten bu yana her yıl 21 Mart'ta düzenlenen 'Good France' etkinliğinin İstanbul ayağı geçtiğimiz hafta Fransız Sarayı'nda yapıldı. Fransa Büyükelçisi Charles Fries ve eşi Helene Fries ile Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve eşi Sülün Buchwalter'in ev sahipliğinde, bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğe, iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Davette konuklara Fransız geleneğine özgü aperitif, soğuk meze, ara sıcak, ana yemek, deniz ürünleri, Fransız peyniri, çikolatalı tatlıdan oluşan bir mönü sunuldu. Fransız müziklerinin de eşlik ettiği tadım gecesinde davetliler, keyifli bir gece yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.