Defilesinde dedesini andı

Ünlü gazinocu Osman Kavran'ın tasarımcı torunu Ece Kavran, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamındaki defilesini podyumu gazinoya çevirerek dedesini andı.

Defilesinde dedesini andı

Soner GÖMLEKSİZ

Bir dönemin 'gazinocular kralı' olarak da bilinen Osman Kavran'ın torunu Ece Kavran, yeni koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında geçtiğimiz hafta tanıttı. Kavran, yaratıcısı olduğu 'Urun' markası ile Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da çocukluk dönemini sahneye taşıdı ve dedesi Osman Kavran'ı andı. İhtişamlı gazino sahnesini sade ve rafine 'Urun' yorumu ile yeniden inşa eden Kavran, "Hikayemin en başından, doğduğum yerden, çocukluğumun sahnesinde Zeki Müren'den başlıyoruz..." dediği prezantasyonda davetlilere nostalji dolu anlar yaşattı. Beğeni toplayan yeni koleksiyon defilesini, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de izledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.