Anne-kızdan etkileyici şov

Deniz ve Begüm Berdan'ın yaratıcıları olduğu, sıra dışı tasarımlarıyla her zaman dikkat çeken DB Berdan markası, yeni koleksiyonunu yine iddialı bir şovla sundu.

Anne-kızdan etkileyici şov

Melih TÜRK

DB Berdan, 2018- 2019 sonbahar-kış koleksiyonunu, Pepsi sponsorluğunda, Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Zorlu PSM'de unutulmaz bir defileyle tanıttı. Cemiyet, iş ve moda dünyasından çok sayıda ismin katıldığı defile davetlilerin yoğun ilgisiyle ve beğenisiyle karşılaştı. Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan, bu sefer koleksiyonunda tüm jenerasyonların destekçisi ve trend belirleyicisi ikonik marka Pepsi'den yola çıktı. Pepsi'nin 80'ler ve 90'lardaki iki farklı popüler kültür jenerasyonunu temsil eden ikili, ikonik markanın jenerasyonları etkilemeye devam etmesiyle koleksiyonun ismini 'Choice of a New Generation' olarak belirledi. Defilenin koreografisi Öner Evez ve Yakup Biçer, styling'i Anıl Can'a aitti. Ayakkabı ve çantalar ise Kemal Tanca tarafından markaya özel olarak üretildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.