Birinci yıla renkli kutlama

Ünlü bir kuaför salonu, Nişantaşı şubesinin birinci yılını özel bir davet ile geçtiğimiz hafta kutladı . Davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Birinci yıla renkli kutlama

Güzellik sektörünün başarılı markalarından San Coiffure, Nişantaşı şubesinin birinci yılını geçtiğimiz hafta düzenlediği bir davetle kutladı. Birinci yılı tamamlamanın mutluluğunu, müşteriyle paylaşan ekip, konuklarıyla davet boyuncu yakından ilgilendi. Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı davette, konuklara saç bakımı hediye edilerek, sürpriz yapıldı. San Coiffure'ün ortağı ve Saç Tasarım Uzmanı Selami Ersoy, ünlü konukların saçlarına bakım yaparken aynı zamanda 2018'in saç trendleri ve saç bakım sırlarını da paylaştı. Ünlü isimler, davette keyifli saatler geçirirken Selami Ersoy'dan 2018 yazının saç modasına dair tüyoları almayı da ihmal etmedi. Davetten herkes, yaz saç trendlerini öğrenmenin keyfiyle ayrıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.