Bol yıldızlı 10. yıl defilesi

Ünlü moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, moda dünyasındaki 10. yılını Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştirdiği görkemli defileyle kutladı.

Bol yıldızlı 10. yıl defilesi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Raşit Bağzıbağlı, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştirdiği görkemli defileyle moda dünyasındaki 10. yılını kutladı. 10 yıllık tecrübesini yansıttığı tasarımlarını Shangri-La Hotel'de düzenlediği defileyle tanıtan Bağzıbağlı'nın 10 yıl içerisindeki en özel tasarımlarının harmanlandığı bu koleksiyon, 70'li ve 80'li yıllardan ilham alınarak tasarlandı. Ünlü modacıyı, bu özel gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Ünlü modacının hazırlamış olduğu görkemli defile moda haftasının en iyisi olarak gösterilirken tam bir yıldızlar geçidi yaşandı. Defileyi izlemeye gelenler arasında, Azra Akın, Amine Gülşe, Başak Sayan, Gül Gölge, Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil, Deren Talu gibi ünlü isimler de vardı. İzleyenlerden tam not alan defilenin koreografisi ünlü koreograf Yasin Soy tarafından yapıldı. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında ilk defa video mapping teknolojisi kullanılarak hologram şov gerçekleştirildi. Oluşturulan hologram ve animasyonlarla davetlilere büyüleyici bir deneyim yaşatıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.