Küba, İstanbul'a taşındı

Dört yıl boyunca günlük hayattan çekilen fotoğraflardan oluşan 'Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi', ünlü isimlerin katıldığı bir davetle Global Karaköy'de açıldı.

Küba, İstanbul'a taşındı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

DEİK Türk - Küba İş Konseyi, dört yıl boyunca günlük hayattan çekilen fotoğraflardan oluşan 'Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi'ni düzenlenen özel bir davetle açtı. Fotoğraf Gezginleri Grubu üyelerinin çektiği 97 kareden oluşan serginin Global Karaköy'de gerçekleşen açılış davetine, iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. 'Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi'nin açılışı, Türk - Küba İş Konseyi Başkanı ve Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Canlı performans, tadım ve mekan tasarımı ile Küba kültürünün bütün dünyada tanınmasını sağlayan öğelerin deneyimlenebildiği sergiden elde edilen gelir Parıltı Görmeyen Çocuklar Derneği'ne bağışlanacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.