Yeni projeye özel davet

Cemiyetin ünlü ismi Derin Mermerci Aydın Nef'in 'Luxury Living' konseptiyle geliştirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenledi. Davete ilgi büyük oldu.

Yeni projeye özel davet

İstanbul'un en eski ve kıymetli semtlerinden Kandilli'de yer alacak yeni 'Luxury Living' projesi Nef Kandilli için, Derin Mermerci Aydın ve yakın dostları özel bir davetle bir araya geldi. Ünlü mimar Emre Arolat'ın tasarladığı ve iç mimarisinde Mustafa Toner'in imzasını taşıyan Nef Kandilli, Boğaz'ın eşsiz manzarası ve modern mimarisi ile davetlilerin büyük beğenisini topladı. Uzun yıllardır Kandilli'de yaşayan Derin Mermerci Aydın'nin yakın dostlarını, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve eşi Emine Timur ile ağırladığı davete katılanlar arasında annesi ve ablaları da vardı. Nef Bebeköy'de düzenlenen özel gecede, kısa bir konuşma yaparak Nef 'in kuruluş felsefesinden bahseden Nef İcra Kurulu Baskanı Erden Timur "Nef, nefesten gelir. Nefes de hayatta ilk aldığımız ve son verdiğimiz şeydir. Bu nedenle varlığımızın en önemli anlamı, hayattan aldığımızı hayata geri vermek. Yaptığımız her şeyin, yaşadığımız dünya ve diğer insanlara fayda sağlaması, kalıcı bir iyilik yaratması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle birkaç sene önce Nef Vakfı'nı kurduk. Derin Mermerci Aydın ile kısa bir zaman önce tanıştık, konuşmamız esnasında Nef Vakfı'ndaki çalışmalarımızla ilgili sohbet etme şansımız oldu. Derin Hanım da bu anlamlı gecede bizim yanımızda oldu. Değerli katkıları için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.