Çukurcuma'da bahar daveti

Çanta markasının sahibi Semiha Turhan, Çukurcuma'da 'Baharı Karşılıyoruz' adıyla bir davet verdi. Davette bahar koleksiyonunu tanıttı.

Çukurcuma'da bahar daveti

Yüksek kaliteli egzotik deriden üretilen Sact çantalarının kurucusu Semiha Turhan, Ayşe Orberk'in Çukurcuma'da bulunan antika mağazasında düzenlenen 'Baharı Karşılıyoruz' davetinde, iş ve moda dünyasının ünlü isimlerini ağırladı. Davette, markanın bahar koleksiyonları ile ilgili bilgi veren Turhan, "Lüksten ve tarzından ödün vermeyen, her yaş grubu kadınlar için uygun olan bahar koleksiyonumuzu özenli bir çalışma sonrası oluşturduk. Her aşamasını birebir takip ettiğim koleksiyonu oluştururken sadece İtalya'da işletilmiş olan deriler ile birlikte ithal kumaşlar ve el dokuması ipekli ve keten kumaşlar kullandık. Dünya çanta modasında yeni sezonun gözdesi parlak renkler ve baharın enerjisi bize ilham verdi" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.