Dev oyun alanı açıldı

Vodafone park içerisinde, Lenova ve Beşiktaş JK işbirliğiyle hayata geçen 'Lenova Game On' oyun alanının açılışında ünlü isimler renkli anlar yaşadı.

Dev oyun alanı açıldı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Dünyanın ve Türkiye'nin lider teknoloji şirketlerinden biri olan Lenovo, Beşiktaş JK ile dünyada bir ilke imza attı. Vodafone Park içerisinde açılan, Lenovo'nun yüksek performanslı ürünleri ile donatılmış, bin m2 büyüklüğündeki dev gaming alanı 'Lenovo Game On' açıldı. Beşiktaş Futbol Kulubü Başkanı Fikret Orman ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen davete ünlü isimler katıldı. Dünyada ve Türkiye'de ilk kez bir futbol stadı içerisinde oluşturulan, özel bir gaming alanı olan, tasarımı Ressam Kadir Akorak ve Mimar Sema Yazıcı tarafından gerçekleştirilen 'Lenovo Game On', bilgisayar ya da mobil cihazlar üzerinden oyun oynamayı sevenlere rahat bir ortam sunuyor. Lenovo'nun Jedi Challenges gibi AR (Augmented Reality-Artırılmış Gerçeklik) tabanlı uygulaması da davette, ilk kez oyunseverlerle buluştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.