Son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane başkanlarından Ali Şen, 55 yıllık eşi Bente Şen'e veda etti. Merhume, Levent Camii'de kılınan namazla ebediyete uğurlanırken, dostları acılı aileyi yalnız bırakmadı.

Son yolculuğuna uğurlandı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in eşi Benta Şen (74), Levent Camii'nde ikinci namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Spor dünyasının yanı sıra, siyaset, iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok kişi cenaze namazına gelerek Şen Ailesi'ni yalnız bırakmadı. Taziyeleri Bente Şen'in 55 yıllık eşi Ali Şen, oğulları Metin Şen ile Adnan Şen ve kızı Suzan Şen kabul etti. Şen'in gelinleri Aslı Şen ve Begüm Şen, tören boyunca gözyaşlarını tutamadı. Kalabalık nedeniyle Şen Ailesi, cami avlusunda iki saati aşkın süre taziyeleri kabul etti. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, işadamı Ali Koç ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören de aileyi yalnız bırakmayarak cenazeye katıldı. Bente Şen, cenaze namazından sonra, dört yıl önce hayatını kaybeden torunu Alp Şen'in yanına, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Ayrıca, Şen Ailesi cenaze törenine çiçek ve çelenk gönderilmemesini, isteyenlerin Alp Şen Vakfı'na bağışta bulunmalarını istedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.