Yeni mekana şık davet

Bahar Korçan, Nişantaşı'nda moda, tasarım ve sanatın Multidisipliner hikayelerde buluştuğu yeni mekanın açılışını şık bir davetle yaptı.

Yeni mekana şık davet

Melih TÜRK

Bahar Korçan'ın küratörlüğünde seçkilerden oluşan, özel tasarım ürünleri bir araya getiren 'Bahar Korçan Stories'in açılışı Nişantaşı'nda gerçekleşti. Bahar Korçan'ın dostları ve çalışma arkadaşlarının yanı sıra pek çok ismin de katıldığı açılışta davetliler, limited edition ürünler, yeni nesil dizayn anlayışına odaklanan tasarımları beğeniyle inceledi. Yeni mekanın, gönlüne ve duygularına dokunan yaşam tarzının bir yansıması olduğunu ve anlattığı hikayelere burada devam edeceğini söyleyen Bahar Korçan, "Sevdiğim, farklı bir bakış açısıyla seçtiğim tüm tasarımlar ve ürünlerin buluşma noktası olmasını istedim. Bugüne kadar kendi tasarımlarımın ya da koleksiyonlarımın her birinde farklı bir hikayeyi sizlerle buluşturdum. Bu kez de bu hikayelerin bir bütün olarak Stories'de bir araya geldiğine şahit olacaksınız" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.