Anahtarcı oldular

Rita Fink ve Arzu Çebi, Amerika'da popüler olan özel tasarım anahtar markasını Türkiye'ye getirdi. Marka, özel bir davetle ünlü isimlere tanıtıldı.

Anahtarcı oldular

Amerika'da uygulanan logolu anahtar konseptini ülkemize getiren Fankeys Şirketi ortakları Rita Fink ve Arzu Çebi, Türk spor fanatiklerine sürpriz yaptı. Fankeys anahtarları, Kafi Restaurant'ta yapılan lansman daveti ile cemiyet hayatına tanıtıldı. Takımlarına destek olacak fanatikler Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasay spor kulüpleriyle arasında imzalanan lisans sözleşmesi gereği takımının logolu anahtarını satın alarak tam destek verecekler. BJK, FB ve GS logolu anahtarlar, tüm büyük çilingirlerde, www. fankeys.com.tr adresinde ve Fenerium, Kartal Yuvası ve GS Store'larda satılıyor. Fankeys, kadınlara özel anahtar üreterek, üzerlerine mine sanatını işliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.