'Archist' ödülleri için görkemli tören

MIMARSIV'in düzenlediği ‘Archist Awards For Interior Desing’ yarışmasının gala gecesi ve ödül töreni, geçen hafta Swissotel’de gerçekleşti. Gecede, büyük ilgi gören yarışma dereceye girenlere ödülleri verildi.

'Archist' ödülleri için görkemli tören

Home Art medya sponsorluğunda ve MIMARSIV'in kurucu ortakları Aslı Sekmen ve İlkay Öngün ev sahipliğinde Swissotel'de gerçekleşen ArchIST gala gecesinde, 'ArchIST Awards for Interior Design' ödülleri sahiplerini buldu. Gala gecesi, Türkiye'nin en ünlü mimar ve iç mimarlarını bir araya getirdi. 95 başvurunun olduğu yarışmada, jüri üyeleri Aziz Sarıyer, Mustafa Toner, Seyhan Özdemir, Hakan Ezer, Cem Kocacıklıoğlu, Ali Bekman ve Prof. Dr. Meltem Eti Proto, dört kategoride ödül verdi. 'Alışveriş Alanı' kategorisinde Lexpera projesiyle Ervin Garip, 'Çalışma Alanı' kategorisinde Lüleburgaz Otobüs Terminali projesiyle Dicle Hökenek Architecture, 'Ticari Konaklama Alanı' kategorisinde Inari projesiyle Kitchen-ist ve 'Eğitim ve Kültür Alanı' kategorisinde Boğaziçi Üniversitesi Demir Demirgil Salonu projesiyle Halükar Mimarlık ödül aldı. Kazananlar, Alligator sponsorluğunda Londra Tasarım Haftası gezisine gidecek. ArchIST kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'den deneyimli 52 ofisin katılımıyla açılan iç mimarlık sergisi 1 ay Addresistanbul'da olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.