Yeni eserleri görücüye çıktı

Ressam Gamze Şiriner, özel tekniklerle renklendirilmiş eserlerinden oluşan yeni sergisini Türker Art Galeri'de sanatseverlerle buluşturdu.

Yeni eserleri görücüye çıktı

Daha önce 'Karşılaşma- Encounter' sergisi ile dikkatleri üzerine çeken ressam Gamze Şiriner, özel tekniklerle renklendirilmiş ve iddialı eserlerden oluşan 'Temas/Contact' adlı yeni serisi ile Türker Art Galeri'de sanatseverlerle buluştu. Teşvikiye'de 2012 yılından bu yana sanat galerisi olarak hizmet veren, genç yetenekleri sanatseverlerle buluşturan ve usta sanatçıları temsil eden Türker Art; Şiriner'in çarpıcı ve cesur pop art eserleri için düzenlediği davetle bahara "Merhaba" dedi. Sanatsever isimlerin katıldığı davette konuklar, bazıları oldukça büyük boyuttaki çarpıcı eserleri dakikalarca izleyip, kullandığı tekniği anlamak için sanatçıyı soru yağmuruna tuttu. Sergi, 28 Nisan tarihine kadar Türker Art'ta gezilebilir.

Berrin, Zerrin Güngenci Türker

Figen Tunçsav

Özlem Gökbel

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.