Renkli ve eğlenceli tanıtım

Bir sanat markasının yeni model serisi, sanat, iş ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı renkli bir davet ile tanıtıldı.

Renkli ve eğlenceli tanıtım

Saat&Saat'in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Fossil saatlerinin kişiselleştirilebilen, ilham verici, yalın ve akıllı saat serisi Fossil Q, ilklerle dolu bir lansmanda meraklılarıyla buluştu. 2018'in en çok konuşulan saat serisi olan Fossil Q'nun tanıtıldığı davete moda, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Kısa sürede geniş kitlelerin ilgisini kazanan ve sosyal medya fenomeni haline gelen genç şarkıcı Serra Arıtürk, bu geceye özel ilk kez sergilediği canlı performansla davetlileri büyüledi. Petra'nın geceye özel hazırladığı mönü gibi birçok ilke imza atılan sürprizli gecede konuklar, markanın akıllı saatlerini yakından inceleme fırsatı da buldu. Çok renkli ve eğlenceli geçen tanıtım daveti, geç saatlere kadar sürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.