Yardım amaçlı açılış davetine büyük ilgi

Dekoratör kimliğiyle tanınan Doğan Çakıt (Dodo) yeni moda markasının mağasının açılışını bir sosyal sorumluluk projesiyle gerçekleştirdi.

Yardım amaçlı açılış davetine büyük ilgi

Tamer TURAN

Beyoğlu Çukurcuma'daki mağazası ve dekore ettiği evlerin güzelliğiyle adından söz ettiren Doğan Çakıt (nam-ı diğer Dodo), artık kadınların şıklığına da imza atacak. Dodo, 'Dodo Apayrı' adıyla bir moda markası yarattı ve yeni markasının mağazasını da geçen hafta Teşvikiye'de açtı. Mağazada, tasarımları kendine ait kıyafetler, ayakkabılar, terlikler, çantalar ve mücevherler yer alıyor. Dodo Apayrı'nın geçtiğimiz hafta gerçekleşen açılışına, cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler adeta akın etti. Davetliler, Dodo'nun tasarladığı ürünlerden satın almayı ihmal etmedi. Dodo, Davet günündeki satıştan elde edilen gelirin belirli bir kısmını, 'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne bağışladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.