Yeni yüzüyle ilk lansman

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, bir makyaj markasının yeni yüzü oldu. İşbirliği, The Sofa Hotel'de yapılan lansman davetiyle duyuruldu.

Yeni yüzüyle ilk lansman

Canlandırdığı karakterlerle başarılı performanslar sergileyen sinema ve dizi dünyasının sevilen oyuncusu Hazar Ergüçlü, karakteristik güzelliği ve kadınlara ilham veren duruşu ile marka yüzü olduğu Flormar'ın yeni eyeliner'ı Roll'N Go'nun lansmanına katıldı. Her detayın düşünüldüğü bu özel davete cemiyet, magazin, moda, basın ve güzellik dünyasının birbirinden önemli simaları katıldı. Hazar Ergüçlü'nün başrolünde olduğu ve kadınlara hayata dair ilham veren 'Biz İstersek Yaparız' reklam filmi de bu davette ilk defa görücüye çıktı. Reklam filminin gösterimi ardından, dünyaca ünlü güzellik markası Flormar İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Can Dilek kısa bir konuşma yaparak yeni ürünü anlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.