Yardım konserine büyük ilgi

İstanbul Armoni Korosu, Bir Dilek Tut Derneği Make-A-Wish Türkiye ile işbirliği yaparak çocuklar yararına sahne aldı. Yardımseverler konsere büyük ilgi gösterdi.

Yardım konserine büyük ilgi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

İstanbul Armoni Korosu Zorlu PSM'de anlamlı bir konser gerçekleştirdi. Bir Dilek Tut Derneği Make-A-Wish Türkiye işbirliği ile çocuklar yararına ve Zorlu PSM mekan sponsorluğunda gerçekleşen konsere iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Sevilen grup Manga'nın da konuk olarak sahne aldığı gecede keyifli saatler yaşandı. Yardımlar konusunda farkındalık yaratmak, özellikle çocuklara ve gençlere destek olmak amaçlı iş dünyasından, şirket sahibi ve CEO'ların, profesyonellerin bir araya gelerek kurduğu İstanbul Armoni Korosu, Kurucusu ve Proje Koordinatörü Nergis Yıldırır, ödüllü Keman Virtüözü Muhammed Yıldırır ve gönüllü koristler ile harika bir geceye imza attı. Konserden elde edilen gelirin tamamı Bir Dilek Tut Derneği Make-A-Wish Türkiye bünyesindeki hayati riskli hastalıklarla mücadele eden çocuklar için kullanılacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.