Uzun bir aradan sonra İstanbul'da podyuma çıktı

Bir süredir sadece yurtdışında defile yapan Hakan Yıldırım, uzun aradan sonra yeni koleksiyonunu İstanbullu modaseverlerle buluşturdu.

Uzun bir aradan sonra İstanbul'da podyuma çıktı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Uzun zamandır sadece yurtdışı moda haftalarında yer alan Hakan Yıldırım, yeni koleksiyonunu bu kez büyülü İstanbul Boğazı'nda sergiledi. Eşsiz atmosferi, etkileyici dekorasyonu, görkemli salonları ve seçkin lezzetleriyle Four Seasons Hotel Bosphorus ev sahipliğinde gerçekleşen 'Hakaan Yıldırım Haute Couture' defilesi, özel isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Vodafone Red'in katkılarıyla canlı yayınlanan kırmızı halı seramonisi ile başlayan geceye, cemiyet ve sanat hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı. Tüm detayları özel olarak tasarlanan defilede çoraplar Penti, ayakkabılar ise Hotiç imzası taşıdı. Styling'ini Mahizer Aytaş'ın, şov direktörlüğünü Uğurhan Akdeniz'in yaptığı defilede, saç tasarımları Serkan Aktürk, Ali Yılancı ve Mehmet Menteş, makyaj ise Ece Karagülle ve Serkan Parmaksızoğlu tarafından yapıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.