Sanatseverleri buluşturan sergi

Türkiye’de genç kuşağın portrecilik konusunda öncü ismi Alea Pınar Du Pre’nın ilk kişisel sergisi ‘Space/ Time’, geçtiğimiz hafta Sevil Dolmacı Art Gallery’de sanatseverlerle buluştu.

Sanatseverleri buluşturan sergi

Soner GÖMLEKSİZ

Sanat Danışmanı Sevil Dolmacı, yeni galerisi Sevil Dolmacı Art Gallery'nin açılışını görkemli bir davetle kutladı. St. Regis İstanbul'da yer alan yeni galeri, Alea Pınar Du Pre'nin, dört yıl aradan sonra gerçekleştirdiği ilk kişisel sergisi 'Space/Time'ın açılışına ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen sergi iş, sanat ve cemiyet dünyasının seçkin isimlerini bir araya getirdi. Sanat, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sergiyi gezdikten sonra Spago İstanbul'da düzenlenen keyifli kokteylde bir araya geldi. Du Pre'nin geleneksel malzeme olan tuvalde portrelerin farklı açılardan üst üste binmesi ile oluşturduğu eserlerini büyük beğeniyle izleyen davetliler, sergi sonrasında Spago İstanbul'da gerçekleşen kokteyle katılarak bir yandan lezzetli yemeklerin tadına varırken, bir yandan da DJ performansı eşliğinde müziğin keyfini sürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.