Tasarımları göz kamaştırdı

Cemiyet hayatının ünlü ismi Yasemın Özilhan, İpekyol için hazırladığı yeni koleksiyonunu keyifli bir davetle moda tutkunlarına tanıttı.

Tasarımları göz kamaştırdı

Melih TÜRK

Cemiyet hayatında stiliyle dikkat çeken Yasemin Özilhan, geçtiğimiz sonbaharkış sezonunda ünlü giyim markası Ipekyol için ilk defa tasarımcı koltuğuna oturmuş ve beğenilen stilini yansıtan tasarımlar yaratmıştı. Koleksiyonuyla büyük beğeni kazanan Yasemin Özilhan ve Ipekyol işbirliği ikinci defa gerçekleşti. Ipekyol için hazırladığı Yasemin Özilhan for Ipekyol İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu'nu İstinyePark'taki Ipekyol mağazasında tanıtan Özilhan, büyük ilgi gördü. Yasemin Özilhan ve Ipekyol tasarım ekibi tarafından hazırlanan ve ilk defa tanıtılan koleksiyon, davete gelen modaseverler tarafından çok beğenildi. Ünlü isimlerin katıldığı davette Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ve yakın dostları da yalnız bırakmadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.