Yeni projeye sohbetli davet

Ünlü bir inşaat firması, yeni projelerinin tanıtımını hoş bir sohbet eşliğinde gerçekleştirdi. Sunset Grill Bar’daki sohbet buluşmasına ünlü isimler katıldı.

Yeni projeye sohbetli davet

Soner GÖMLEKSİZ

İnsana, çevreye ve yaşam alanlarına duyduğu saygı ile farklılaşan, yatay yapılaşmanın mimarı MaaNaa, sohbet buluşmalarına bir yenisini ekledi. Sunset Grill Bar'da gerçekleşen, pazarlama uzmanı ve akademisyen Levent Erden ile sağlıklı yaşam uzmanı Şah Yaycı'nın sohbeti ile renklenen etkinliğe, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetli katıldı. İstanbul'un en merkezi lokasyonlarında gerçekleştirdiği projelerinde lüks ve güvenli yaşam alanları yaratma misyonuyla çalışmalarını sürdüren Ram Gmy, Etiler'de yapacağı 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projenin tanıtımının gerçekleştiği buluşmada; Siren Ertan, Zeynep Üstünel, Gül Gölge, Sibel Karakaşlı, Ahu Orakçıoğlu, Gamze Cizreli ve Şebnem Çapa'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim yer aldı. Ram Gmy Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, davette, hayata geçirdikleri projelerini konuklara anlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.