İki yıldır süren aşkta mutlu son

Cemiyet hayatının zarif ismi Siren Ertan, Bodrum'da yapılan düğün töreniyle iki yıllık sevgilisi Ersin Kayalar ile evlendi.

İki yıldır süren aşkta mutlu son

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Ünlü modacı Siren Ertan, geçtiğimiz hafta sonu iki yıllık sevgilisi işadamı Ersin Kayalar ile dünyaevine girdi. Düğün, Ersin Kayalar'ın altı yıl önce satın aldığı ve baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başladığı Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı eski Ada Hotel'de yapıldı. Romantik düğün törenine, çiftin İstanbul'dan çok sayıda yakın dostu katıldı. Siren Ertan-Ersin Kayalar çifti, konukları için Bodrum'daki Divan Oteli'ni ayarlayarak, onlara kusursuz bir ev sahipliği sundu. Ünlü modacı, düğünde giydiği iki gelinliği de kendisi hazırladı. Her iki gelinliğin içinde kusursuz görünen Ertan, güzelliğiyle büyüledi. Düğünün ertesi sabahı konuklarına brunch daveti veren çift, sonrasında İstanbul'a döndü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.