Köpek balıklarına meydan okudular

Cemiyet hayatının zarif ismi Siren Ertan, Bodrum'da yapılan düğün töreniyle iki yıllık sevgilisi Ersin Kayalar ile evlendi.

Köpek balıklarına meydan okudular

Soner GÖMLEKSİZ

Fotoğraf sanatçısı Ayşegül Dinçkök ve Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen'in ortak projesi olarak hayata geçen 'Derin Tutku Misunderstood/Yanılgı' sergisi, geçtiğimiz hafta İstanbul Deniz Müzesi'nde, sanat, cemiyet ve iş dünyasından seçkin davetlilerin katılımıyla açıldı. Daha önce bir benzerinin olmadığı sergi, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. İki kadının su altında köpek balıklarıyla korkusuzca yüzdüğü bu macerada, bir üçüncü güçlü kadın İklim Tamkan da, sergilenen çarpıcı video art'a müziğiyle hayat verdi. Ayşegül Dinçkök ve Şahika Ercümen, bu sergide birbirlerine kayıtsız güvenen iki kadının zor koşullarda, suyun 30 metre altındaki dayanışmasına ve köpek balıkları ile uyum içinde varoluşuna dikkat çekiyor. Sergi, kadınların dayanışma ile güçlerini birleştirdiklerinde aşamayacakları engelleri olmadığını ortaya koyuyor. İstanbul Deniz Müzesi'nde 17 Mayıs'a kadar açık olan sergi, ücretsiz olarak gezilebilir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.