Euro 2024 için sahaya indiler

Türkiye'nin aday olduğu 2024 Avrupa futbol şampiyonası ev sahipliği tanıtım etkinliği, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki merkezinde gerçekleşti.

Euro 2024 için sahaya indiler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

UEFA EURO 2024 tanıtım etkinliği Riva'da gerçekleşti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in ev sahipliğinde Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu'nun yanı sıra Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Meltem Demirören Oktay, TFF Yönetim Kurulu üyelerinin eşleri, iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü sima katıldı. Konuklara UEFA EURO 2024 adaylık dosyası hakkında bilgi verilirken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların her alanda olduğu gibi UEFA EURO 2024 sürecinde de en önde yer alması gerektiğine inandığı için etkinliğe katıldığını vurguladı. Bakan Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, şöyle konuştu: "Bu tesisin kendisi bile ülkemizin futbolda nereye geldiğinin en güzel örneklerinden bir tanesi. Türk futbolunun hak ettiği konuma gelmesi adına her türlü desteği vermiş ve bundan sonra da verecek bir Cumhurbaşkanımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın da özellikle UEFA EURO 2024'ün ülkemiz ev sahipliğinde yapılması adına gerekli teminatları en üst düzeyde verdi. Hükümet olarak destek vermeye de devam ediyoruz. Federasyonumuzun başkanına, değerli ekibine ben hem şahsım hem de ülkemiz adına teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'nin 2023 vizyonunu, 2024'te Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak taçlandıracağız." Kadınlardan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tanıtım faaliyetlerine destek vermesini isteyen Revna Demirören de şunları söyledi: "Emin olun Türk kadını isterse 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı Türkiye'ye getirir. Avrupalı kadınları, EURO 2024 için Türkiye'ye davet edelim. Hep birlikte 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için yurtiçinde ve yurtdışında el ele çalışalım, ülkemize destek olalım. Türkiye'yi Avrupa'ya en iyi şekilde tanıtalım. Futbolu da biliriz... Ofsayttan da anlarız... EURO 2024'te de en güzel ev sahipliğini yaparız. Çünkü biz Türk kadınıyız..."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.