Özel parfümleri denediler

Dünyanın sayılı parfümörlerinden Christine Nagel, yarattığı yeni kokuları tanıtmak için geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi.

Özel parfümleri denediler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Hermessence Koleksiyonu'nun tanıtımı için İstanbul'a gelen ve dünyanın sayılı parfümörleri arasında yer alan Christine Nagel, cemiyet hayatından ünlü isimlerle geçtiğimiz hafta Hotel Les Ottomans'da düzenlenen bir akşam yemeğinde buluştu. Nagel'in sanatsal imzasını taşıyan kreasyon ve ardındaki hikaye, ünlü davetlilerin beğenisine sunulurken, bu özel koleksiyon konuklar tarafından tam not aldı. "Her biri aslında Doğu rüyasının birer yansıması olan kreasyonlarımızın içselleştirilmiş duygusal hikayesini sizlere birebir anlatabilmek, parfüm sanatının tarihini derinlemesine incelediğim ve kökenine doğru çıktığım yolculuktan size bir pencere açmak benim için geldim" diyen Christine Nagel, yeni koleksiyonda yer alan kokuların hikayelerini konuklarla paylaştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.