Yardımsever isimler bir araya geldi

Cemiyet hayatının yardımsever ünlü isimleri, Açıkkapı Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen sanat dolu bir yardım gecesinde bir araya geldi.

Yardımsever isimler bir araya geldi

Melih TÜRK

Açıkkapı Sosyal Sorumluluk Derneği, korunmaya muhtaç çocukların geleceğe umutla bakmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarına her gün yenisini ekliyor. Dernek, geçtiğimiz hafta Dolapdere Dirimart Galeri ev sahipliğinde sanat ve cemiyet hayatından seçkin davetlilerin katıldığı keyifli bir gece düzenledi. İkramlar ve mekan tasarımını, Rezzan Benardete ve Morini Tabletale ekibinin üstlendiği etkinlik, Alman fotoğraf ve video sanatçısı Julian Rosefeldt'in katılımıyla gerçekleşti. Davetliler hem sanat dolu bir gece geçirdi hem de sosyal sorumluluk projesine destek olmanın mutluluğunu yaşadı. Bu özel geceden elde edilen gelir Cerrahpaşa Çocuk Kliniği'ne bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.