Moda dünyasının büyük şovu

Moda dünyasının en prestijli etkinliği Met Gala, ‘Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination/Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü’ konseptiyle düzenlendi. New York’taki galaya katılan ünlü yıldızlar iddialı kostümleriyle nefesleri kes

Moda dünyasının büyük şovu

Bade ÇAKAR

Her yıl geleneksel olarak mayıs ayının ilk pazartesi gününde gerçekleşen Met Gala, bu yıl da büyük etki yarattı. 1948 yılından beri devam eden bu etkinlik, Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü yararına düzenleniyor. Dünya yıldızlarının boy gösterdiği etkinliğin bu kadar ses getirmesinin nedeni ise özel konseptlerle düzenlenmesi. Bu yüzden katılanlar, herhangi bir kırmızı halıda göremeyeceğimiz iddialı tasarımları tercih ediyor ve gala bir nevi lüks ve görkemli kostüm partisini andırıyor. Galanın bu seneki konsepti 'Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination/Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü' oldu. Dolayısıyla da katılan yıldızlar ilahi görünümleriyle kırmızı halıda göz kamaştırdılar. Anna Wintour önderliğinde düzenlenen gecenin bu yılki konuk ev sahipleri ise Donatella Versace, Amal Clooney ve Rihanna'ydı. Galanın merakla beklenen isimleri, ev sahiplerinden Amal ve George Clooney çiftiydi. Çift, basın tarafından büyük ilgi gördü. Gecenin her zamanki gibi en çok dikkat çeken ismi ise Rihanna oldu. Papa kıyafetine andıran elbisesiyle, iddiasını ortaya koydu. Blake Lively de hazırlanması aylar süren görkemli Atelier Versace imzalı elbisesiyle gecenin en dikkat çeken isimlerindendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.