Yeni proje için kolları sıvadılar

Yakamoz Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği, Yeni Projesi ‘Çok Engelli Çocukların Eğitimine Destek’ Projesini anlatmak için davet verdi.

Yeni proje için kolları sıvadılar

Melih TÜRK

Kuruluşunun 10. yılında gönüllülerin destekleriyle çocuklara eğitim bursu verip, kütüphane ve derslikler yaptıran Yakamoz Derneği şimdi 'Çok Engelli Çocukların Eğitimine Destek' için kolları sıvadı. Bir öğretmenin çağrısıyla bu çok özel projenin ilk adımlarını attıklarını ve Yakamoz Gönüllüleri sayesinde Barbaros İlköğretim Okulu'na 40'dan fazla ekipman alarak öğrencilere destek olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Yılmaz; "Görme, işitme gibi engellerinin yanı sıra aynı zamanda zihinsel ve bedensel de engeli olan çok engelli çocuklarımızın musluk açma, ışığı kapatma, yürüme gibi temel ihtiyaçlarını giderebilmesi için ekipmanlar hazırlayacağız ve inanıyorum ki ulaşabildiğimiz kadar çok çocuğa ulaşacağız" dedi.

Aslı Şen, Ayşen Yılmaz

Meral Kosif, Hilal Kosif Piles

İpek Varol

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.