BİKAP'tan Adana'da alışveriş şenliği

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), geçen hafta Adana'da düzenlediği alışveriş şenliğiyle yardımsever isimlerle buluştu.

BİKAP'tan Adana'da alışveriş şenliği

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), geçen hafta Adana Sheraton Hotel'de alışveriş şenliği gerçekleştirdi. Öznur Yakın, Bilge Kuru ve Özge Güleç Ökten'in ev sahipliğinde gerçekleşen, ünlülerin akın ettiği şenliğe yoğun ilgi gösteren Adanalılar bol bol alışveriş yaptı. Bu yıl ikincisi kez düzenlenen etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katılarak stantları tek tek ziyaret etti. Cemiyet ve sanat hayatının tanınan isimlerinden Işıl Reçber, Emel Yıldırım, Ivana Sert, Melda Aksu, Dilek Çebi ve Ece Vahapoğlu'nun açtığı stantlar ziyaretçilerin akınına uğradı. Adanalılar, ünlülerin stantlarına büyük ilgi göstererek bol bol alışveriş yaptı. Alışveriş şenliğinden elde edilen gelirin bir kısmı, BİKAP yönetimi tarafından belirlenen Adana'nın yerel derneklerine bağışlandı.

Bilge Kuru, Özge Güleç Ökten, Öznur Yakın

Erhan Sözlü, Özge Güleç Ökten

Işıl Reçber

Ivana Sert

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.