Müzik ziyafeti yaşadılar

Bilfen Filarmoni Orkestrası ve bilfen korosu, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen harika bir müzik gecesini davetlilerine yaşattı.

Müzik ziyafeti yaşadılar

Türkiye'nin ilköğretim düzeyindeki öğrencilerinden kurulu ilk ve tek filarmoni orkestrası Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Bilfen Korosu, geçtiğimiz hafta muhteşem bir geceye daha imza attı. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik orkestra ve koro, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen geleneksel yılsonu konserinde Candan Erçetin ile birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Öğretim yılının bitmesine sayılı günler kala, Bilfen Ortaokulları'nın İstanbul içi ve İstanbul dışı tüm kampüslerinden, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kurulan yaklaşık 500 kişilik Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu, bu kez Türk pop müziğinin eşsiz sesi Candan Erçetin ile aynı sahneyi paylaştı. Bilfen Okulları kültürel ve doğal mirasların korunması adına UNESCO ile yaptığı işbirliği neticesinde Göbeklitepe için poster çalışmaları, broşür hazırlıkları yapan ve imza kampanyası başlatan öğrenciler sahnede Candan Erçetin'den de imza aldılar.

Fatih-Esra Öztürk

Alper-Esen Ziyal

Bora-Aslı Pehlivanlar

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.