New York'u keşfettiler

Cemiyet hayatı, Türkiye'nin dünyaca ünlü bir elektronik markasının New York temalı yeni koleksiyonu için bir araya geldi.

New York'u keşfettiler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Arçelik'in New York'un büyüleyici yaşam tarzından ilham alarak tasarladığı New York Serisi, tasarımıyla dünya çapında ödüllü Arçelik İstinye Park Deneyim Mağazası'nda düzenlenen özel bir öğle yemeği daveti ile tanıtıldı. Misafirler, mağazanın New York manzarasına hakim meşhur loftları andıran bir konseptte dekore edilen bölümünde yemekten sohbete New York'u yaşatan keyifli bir gün geçirdiler. Etkinlikte, davetliler New York Style Eats konseptli mönü eşliğinde Saffet Emre Tonguç'un anlatımıyla New York'u yeniden keşfettiler. Arçelik New York Serisi özel davetine; Revna Demirören, Arzu Savgı, Sitare Kalyoncuoğlu, Neylan Vardar, Etel Baler, Aylin Yılmaz gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.