Özel orkestradan anlamlı konser

Dünyada bir ilk olarak üniversitelerle otizmli gençlerin birlikte yer aldığı 'Otizm Orkestrası' üyeleri, annelerine unutulmaz bir anneler günü hediyesi verdi.

Özel orkestradan anlamlı konser

Tanfer Sağlık Grubu ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte otizmliler ve üniversiteli gençler, FMV Işık Lisesi'nden arkadaş olan Prof. Dr. Sıddık Yarman ve Dr. Nihat Tanfer ile birlikte sahneye çıktı. Orkestranın Otizmli tek kız üyesi olan ve 22 enstrüman çalabilen 22 yaşındaki Rabia Aytek, annesine 'Annem' şarkısını söylerken, annesi Canan Dolunay Aytek'in yanı sıra misafirler de gözyaşlarını tutamadı. Duygusal anların yaşandığı konserde otizmli gençler ve orkestradaki gençler annelerine birer plaket vererek bu günü ölümsüzleştirdiler. Sevil Tuğul, Özay Erad, Sonat Bahar, Tülin Açıkbaş, Nazlı Yerebasmaz, Azize İşcan, Buse Biçer gibi televizyoncu ve gazeteci anneler de bu anlamlı günde Otizm Orkestrası'nı yalnız bırakmadı. Konseri, cemiyet hayatından da ünlü isimler izledi.

Nihat Tanfer, Sonat, Emre Bahar, Seycan Tanfer

Zeynep Kasımlıoğlu, Ece Gülman

Ceren Bahar Hatipoğlu, Seycan Tanfer, Canan Göztepe

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.