Yeni koleksiyona alışveriş partisi

Cemiyetin ünlü ismi Arzu Sabancı, Koton için hazırladığı koleksiyonu dostlarına tanıtmak için tünel mağazasında bir alışveriş partisi verdi.

Yeni koleksiyona alışveriş partisi

Melih TÜRK

Arzu Sabancı for Koton yeni sezon koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı. Koton için üçüncü kez koleksiyon hazırlayan Arzu Sabancı, Tünel mağazasında gerçekleşen etkinlikte yakın dostlarını ve moda dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Koleksiyon, yaz stilini hem tatilde hem de şehirde yaşatan tasarımlarıyla ilkbahar-yaz sezonuna giriş yaptı. 64 özel parçadan oluşan koleksiyon Arzu Sabancı'nın dokunuşlarıyla hazırlandı. Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz ile Arzu Sabancı'nın ev sahipliğini üstlendiği etkinliğe iş, sanat, moda ve cemiyet dünyasından renkli isimler katılım gösterdi. Yeni sezonda şık, modern ve pratik parçalarla şehirde tatil esintileri yaşatan bir koleksiyon sunduklarını ifade eden Arzu Sabancı, "Koton ile yeniden çok içimize sinen bir koleksiyona imza attık. İlkbahar-yaz sezonu kadınlar için oldukça hareketli geçiyor. Şehrin göbeğinde, işinizin başındayken bir anda kendinizi tatilde bulabiliyorsunuz. Biz hazırladığımız bu koleksiyonla iki okazyona da uyum sağlayabilecek seçenekler sunduk. Sezonun trend renk ve detaylarıyla harmanladığımız koleksiyonumuza bir de 20 parça beachwear tasarımı ekledik. Yaz gardıroplarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak zenginlikte hazırlanan koleksiyonumuzun beğenileceğine inanıyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.