'Afife' ödülleri dağıtıldı

22. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, geçtiğimiz hafta yapılan görkemli bir törenle dağıtıldı. Tiyatro dünyasının ünlü isimleri, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tö rende bir araya geldi

'Afife' ödülleri dağıtıldı

Bu yıl 22'ncisi düzenlenen Türkiye'nin en prestijli ve en uzun soluklu tiyatro ödülü Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, geçtiğimiz hafta Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerine kavuştu. Sanat ve iş dünyasının bir araya geldiği ödül töreninde, 2017-2018 tiyatro sezonundaki performansları ve Türk tiyatrosuna verdikleri emekleriyle öne çıkan isimlere toplam 15 dalda ödül verildi. Bundan sonra her sene bir kadın ve bir erkek tiyatro sanatçısının sunacağı ödül töreni, bu yıl tiyatronun yetenekli isimlerinden Ece Dizdar ve Engin Hepileri'nin etkileyici sunumlarına sahne oldu. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri Jüri Başkanı Prof. Dr. Merih Tangün, 22 yıldır kesintisiz devam eden Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri ile "Türk tiyatrosunun fedaisi", ülkemizin ilk kadın tiyatro oyuncusu Afife Jale'nin ismini yaşatmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.