Geleneksel galada şıklık yarışı

Cannes Film Festivali kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen amFAR Cinema Against AIDS Gala, renkli görüntülere sahne oldu. Sinema ve moda dünyasının ünlü yıldızlarının katıldığı gecede şık stiller göz kamaştırdı.

Geleneksel galada şıklık yarışı

Bade ÇAKAR

AIDS hastaları ve tedavi araştırmaları için düzenlenen amfAR Cinema Against AIDS Gala, her yıl olduğu gibi bu yıl da 71. Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleşti. Sinema ve moda dünyasından birçok ünlü isim, her zamanki gibi galaya yoğun ilgi gösterdi. Cannes'da bulunan Hotel Du Cap-Eden-Roc'ta düzenlenen galanın ev sahipliğini Carine Roitfeild yaptı. Hollywood'da başlayan ve dünya çapında gerçekleşen etkinliklerde etkisini sürdüren 'MeToo/Ben de' hareketi amfAR tarafından da desteklendi. Her yıl Roitfeild'le birlikte ev sahipliğini üstlenen ünlü isimler bu sefer Alessandra Ambrosio, Milla Jovovich'in de bulunduğu 25 kadın olarak seçildi. Galada Karolina Kurkova, Sara Sampaio ve Alessandra Ambrosio gibi ünlü modellerin podyuma çıktığı, 'And Woman Created All/ Ve Her Şeyi Kadın Yarattı' teması altında özel bir defile düzenlendi. Defilede tanıtılan tasarımlar açık artırmayla satılarak, AIDS tedavi araştırmalarında kullanılmak üzere 1.6 milyon Euro gelir elde edildi. Bunun dışında sanat, mücevher ve koleksiyonerler için parçaların da bulunduğu müzayedede birçok eşsiz parça sahibini buldu. Galada bu yıl Ellie Goulding, Sting ve Jason Derulo sahne alarak müzik ziyafeti yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.