Genç tasarımcılar marka yarattı

Cemiyet hayatının genç isimlerinden Lara Kurdoğlu ile arkadaşı Murat Ataman'ın yarattığı markanın tanıtım davetine ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi.

Genç tasarımcılar marka yarattı

Melih TÜRK

Cemiyetin önde gelen isimlerinden Didem Kurdoğlu'nun kızı Lara Kurdoğlu ve arkadaşı Murat Ataman'ın hayata geçirdiği Divinity by L&M markası, Beymen Zorlu Center'da tanıtıldı. Davete moda ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı. Davetliler iki genç girişimcinin koleksiyonlarını yakından incelerken beğendikleri ürünleri satın almayı da ihmal etmediler. Lara Kurdoğlu ve Murat Ataman konuklarıyla yakından ilgilenirken tasarımlarıyla ilgili misafirleriyle bol bol sohbet ettiler. 15 Haziran tarihine kadar Beymen Zorlu Center ve Beymen İstinyePark'ta satışa sunulan, kırmızı, siyah ve beyaz renklerdeki özgün desenli tişört ve sweatshirt'lerden oluşan unisex koleksiyon, lansmana katılan davetlilerden tam not aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.