Renkli alışveriş etkinliği

Seçkin markaların bir araya geldiği 'Mert Aslan Presents Welcoming Spring Break' adlı alışveriş etkinliğinde ünlü isimler alışveriş yaptı.

Renkli alışveriş etkinliği

Türkiye'den ve dünyadan seçkin markaları bir araya getiren 'Mert Aslan Presents Welcoming Spring Break' adlı alışveriş etkinliği, Garanti Bankası'nın prestijli kredi kartı Amerikan Express Card ve TAV Passport'un ana sponsorluğunda geçen hafta Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleşti. Katılımcıların ve ziyaretçilerin keyifli bir bahar alışveriş deneyimi yaşadığı etkinliğe; moda, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda seçkin isim katıldı. Gül Hürgel, Tohum, Beauty Omlette, Sanayi 313 Kitchen, Lale Cangal, Machka, Cup of Joy, 'Mert Aslan Presents Welcoming Spring Break' etkinliğinde alışveriş tutkunları ile ilk kez buluşan markalardı. Ayrıca, Özlem Ünsal küratörlüğünde seçilen Unique & Limited sanat ve tasarım ürünleri, Mint İnşaat sponsorluğunda özel bir sanat köşesinde sergilendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.