10. yılını kutladı

Ünlü tasarımcı Serra Türker, yarattığı Misela markasının 10. yılını Beyoğlu'ndaki showroom'unda verdiği çok özel bir davetle kutladı.

10. yılını kutladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

New York doğumlu Misela markasının tasarımcısı ve aynı zamanda yaratıcısı olan cemiyet hayatının gözde isimlerinden Serra Türker, Beyoğlu'ndaki showroom'unda markanın 10. yılına özel dünyaca ünlü İngiliz tasarımcı Alice Naylor Leyland ile ortaya çıkardığı renkli koleksiyonunu gelen davetlilerinin beğenisine sundu. Londra'da mağaza açmak için araştırmaları sırasında Alice Naylor Leyland ile tanışan Türker, Misela'nın en sevilen deseninin Leylan'ın elinden yorumlandığını söylerken, yeni mağazasını da İngiltere'de açacağının müjdesini verdi. Sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyon belli bir süre mağazalardaki yerini alacak. Bu özel koleksiyonu, cemiyet hayatının önemli isimleri yakından inceleme fırsatı yakalayıp, birbirinden şık ve renkli çantaların ilk sahipleri oldular.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.